Over ons

Systin domotica: de domotica specialist

Systin is in 2018 gestart als specialist op het gebied van domotica. Wij zijn in dit vakgebied terecht gekomen vanuit een echte passie voor techniek. Ja, wij zijn inderdaad van die echte nerds die net iets te enthousiast worden van nieuwe technieken. Maar dan wel op een manier dat er wat mee kunnen in de praktijk. Wij zetten al die nieuwe mogelijkheden namelijk om naar gemak en comfort voor jou. Jij hoeft niet te snappen hoe het werkt, wij leveren alles kant en klaar en gebruiksklaar voor je op. Het enige wat jij hoeft te doen is de app bedienen.

Als actief partner van Gira zijn en blijven wij goed op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen op het gebied van domotica. Domotica bestaand huis, domotica nieuwbouw, kan allemaal, als je maar de juiste partner inschakelt. En dat is Systin domotica. Wij werken veel rechtstreeks samen met installateurs, maar ook steeds vaker (en graag!) met particulieren voor domotica in woningen. Ook voor ‘gewone’ huizen of appartementen is domotica namelijk mogelijk. Bij ons staan gebruikersgemak en service voorop. Wij houden niet van half werk. Wij zijn pas tevreden als jij tevreden bent.

Onze werkwijze

Daarom kies je voor Systin

Systin heeft jarenlange ervaring in de techniek. Daardoor spreken wij de taal van de installateur. Dit zorgt ervoor dat afstemming en samenwerking met de domotica installateur gemakkelijker gaat. Wij weten wat voor installateurs belangrijke informatie is en hoe ze te werk gaan. Zo vormen wij een nuttige schakel tussen de installateur en jou als opdrachtgever. Tussentijds afstemmen met onze klanten en zakelijke partners vinden wij heel belangrijk. Alles voor een optimaal eindresultaat!

  • Technische kennis en veel ervaring rondom het domotica huis
  • Wij werken o.a. met KNX, Gira, Theben, xxter, Busch-Jaeger
  • Goede samenwerking en groot netwerk met installateurs
SYSTIN domotica: dé domotica specialist

Voor de echte tech-nerds

Leuk weetje voor de echte tech-freaks; heb je ons logo als eens goed bekeken? Dit heeft onze oprichter Johan Dekker zelf ontworpen. Systin staat natuurlijk voor systeemintegratie. En hoe leuk, in de nulletjes en eentjes aan de linkerkant staat ook Systin, maar dan in programmeertaal. Het haakje is het beginteken van programmeertaal en de twee blokjes staan voor ons datanetwerk

Neem vrijblijvend contact op

Welk systeem sluit aan bij mijn wensen? Vertel uw ideeën, dan vertalen wij uw ideeën naar een passende domotica installatie.