Domotica nieuwbouw

Domotica nieuwbouw

Het laten bouwen van een huis of het betrekken van een nieuwbouwhuis heeft veel voordelen. Alles is lekker schoon en nieuw en helemaal in jouw smaak. Maar een nieuwbouwhuis heeft nog een groot voordeel: het is perfect om domotica te installeren. Bij een nieuwbouwhuis liggen alle opties nog open en is alles nog mogelijk in de aanleg van het netwerk. Dat betekent dat je direct jouw ideale opstelling en installatie kunt realiseren zonder te hoeven boren, frezen of verbouwen. Wanneer je het installeren van domotica direct meeneemt bij de oplevering van jouw nieuwbouwwoning, zijn de kosten relatief laag.

Vroeg samen rond de tafel

Het aanleggen van domotica kan meegenomen worden bij alle nieuwbouwwoningen. Bij zelf te bouwen woningen op een vrije kavel, maar ook bij projectwoningen. Bij steeds meer nieuwbouwwoningen wordt de optie om de woning smart te maken ook direct aangeboden. Een goede ontwikkeling, want met een domotica woning ben je klaar voor de toekomst. Wij zitten graag vanaf het begin aan tafel, samen met de architect en de bewoner, om tot een optimaal ingerichte situatie te komen.

Domotica installeren bij nieuwbouw? Dat kan! Bekijk onze website voor meer informatie.

Neem vrijblijvend contact op

Wil jij ook domotica in de woning en wil je weten welk systeem aansluit bij jouw wensen? Vertel het ons, dan vertalen wij jouw ideeën naar een passende domotica installatie.