Domotica bestaande woning

Domotica bestaande woning

Ga je een bestaande woning renoveren? Dat is een ideaal moment om domotica aan te leggen. De installatie van domotica in een bestaande woning kun je zo ingewikkeld maken als je zelf wilt. Doe je alles tegelijk, als je toch flink gaat verbouwen? Of begin je met bepaalde onderdelen die veel comfort opleveren, zoals zonwering, verlichting of verwarming die te bedienen is met een app? De keus is helemaal aan jou. Wij gaan graag met je om tafel om jouw wensen en de mogelijkheden in kaart te brengen.

Domotica zonder verbouwen

Ook zonder verbouwing zijn er legio manieren om met klein ingrepen je woning te moderniseren met domotica. Domotica installeren in een bestande woning hoeft geen gedoe te zijn. Het ligt er maar net aan wat je wilt aansluiten en hoe de situatie in de woning is. De systemen kunnen bedraad zijn, maar het kan ook draadloos, wat de installatie al gelijk een stuk makkelijker maakt. Nieuwsgierig? Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om de mogelijkheden voor domotica zonder verbouwen te inventariseren.

Neem vrijblijvend contact op

Wil jij ook domotica in de woning en wil je weten welk systeem aansluit bij jouw wensen? Vertel het ons, dan vertalen wij jouw ideeën naar een passende domotica installatie.