De ervaring van Arthur Scholtmeijer

''Ik zou niet meer zonder domotica in huis willen''

“Tijdens de bouw van onze nieuwbouwwoning hebben wij direct domotica aan laten sluiten in de hele woning. De verwarming, koeling en verlichting is nu allemaal centraal geregeld en kunnen we heel makkelijk bedienen via een app. We hebben alles in eerste instantie besproken met een installatiebedrijf en daarna is het verder afgestemd met Systin. Het onderhoud van de installatie gebeurt nu ook rechtstreeks door Systin.

Direct installeren bij de bouw

Bij de bouw van onze woning kwam de installateur met het idee om domotica te installeren. Zeker wanneer je dat direct doet bij oplevering, is het niet heel veel duurder. Het levert echt heel veel gemak en comfort op. We hebben bijvoorbeeld op de bovenverdieping een knop om alle verlichting in één keer uit te schakelen. Ik let er nu niet eens meer op waar er allemaal lampen aanstaan, want als ik naar beneden ga, druk ik op de knop en is alles in één keer uit. Ik hoef dus niet meer alle kamers langs om te checken. De temperatuur regelen we per kamer, dat is ook ideaal. En als we afwezig zijn, kunnen we op afstand de lampen aandoen, zodat het lijkt of we thuis zijn.”

Lees de ervaring van Arthur met Systin

Tip: zo vroeg mogelijk rond de tafel

Mensen die naar nieuwbouw gaan of die de elektriciteit in een bestaande woning aanpakken, zou ik zeker adviseren om domotica te gebruiken. Het levert zoveel comfort op. Wel zou ik de tip willen geven om zo snel mogelijk rechtstreeks met Systin om de tafel te gaan. Door in een vroeg stadium een lijstje te maken van je wensen, kunnen alle partijen veel tijd besparen. Bedenk wat je wil en bespreek dat. Systin kan dan aangeven wat wel en niet haalbaar is, maar ook wat er nog meer mogelijk is. Ook nu nog hebben we goed contact. Als er iets is of als we nog een instelling aangepast willen hebben, nemen we contact op met Systin en dan regelen ze alles heel snel. Ik zou echt niet meer zonder willen.”

Neem vrijblijvend contact op

Wil jij ook domotica in de woning en wil je weten welk systeem aansluit bij jouw wensen? Vertel het ons, dan vertalen wij jouw ideeën naar een passende domotica installatie.